POLÍTICA DE PRIVACITAT

Identitat: ANNA SALÓ CARBONELL (també el prestador)

Cif: 47840712E

Direcció postal: c/ Juan Sebastiàn el Cano nº 11-13, Escala F, 2º 2ª, 08800, Vilanova i la Geltrú, BARCELONA

Correu electrònic: salosalut@gmail.com (m’agradaria canviar el email a info@salosalut.com)

ANNA SALÓ CARBONELL, com a responsable del Lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al processament de dades personal i a la lliure circulació d’aquestes dades i altra norma vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), li informa que ha implementat les mesures de seguretat necessària, d’índole tècnica i organizatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.
FINALITAT DEL TRACTAMENT

Les seves dades personals només s’utilitzaran per les següents finalitats:

Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web;

Remetre les comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, de comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, en cas que l’usuari hagi consentit expressament a l’enviament de comunicacions comercials per carretera electrònica mitjançant la subscripció de la NEWSLETTER;

Respondre a les consultes i/o proporcionar-ho informacions requerides per l’Usuari;

Realitzar les prestacions de serveis i/o productes contractats o subscrits per l’Usuari

Utilitzar les seves dades per contactar-li, ja sigui mitjançant la via electrònica com no electrònica, per obtenir la seva opinió sobre el servei prestat i, notificar-li canvis, de desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o polític de cookies.

Pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment remetent un escrit amb l’afer “Baixa” a info@salosalut.com.

D’acord amb la LSSICE, ANNA SALÓ CARBONELL no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà del prestador, l’usuari a la possibilitat d’anul·lar el seu consentiment expressa per rebre les nostres comunicacions.

No Tractarem les seves dades personals per cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

Les seves dades es conservaran mentre duri la relació comercial amb nosaltres o exerceixi el seu dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. Malgrat això, conservarem determinades dades personals identificatives i del tràfic durant el terme màxim de 2 anys pel cas que fos requerit pels Jutges i de Tribunals o per incoar accions internes derivades de l’ús indegut de la pàgina web.

No serà objecte decisions basades en tractaments automatitzats que produeixin efectes sobre les seves dades.