POSTPART

En aquesta classe busquem atendre les necessitats de les mares perquè estiguin en forma un cop han donat a llum i durant els dos anys següents. Sí, el postpart és més llarg del que ens expliquen, i dura aproximadament uns dos anys, però el cos és savi i es recupera ràpid per poder perseguir els i les nostres petites.
L’objectiu general, és recuperar la figura i el to, tant abdominal com del sòl pelvià, millorant sempre en higiene postural i tonificant tot el cos, sobretot les parts que més ho necessiten en cada moment. Això, com ja sabem, varia segons la persona, les seves necessitats i la seva constitució. Per això treballem en petits grups però de manera molt individualitzada.
També oferim diferents xerrades i tallers, de sòl pèlvic, porteig, primers auxilis, dansa del ventre, fisioteràpia respiratòria, com començar a alimentar els petits, BLW, reflexologia per nadons i altres activitats que aneu demanant amb invitades expertes en cada tema. També organitzem passejos i excursions en bicicleta pel territori per tal de que cap mare se senti sola en un moment tan màgic i únic alhora.
Saló Salut Postpart

AIXÒ ÉS EL QUE DIUEN LES NOSTRES CLIENTES

L’ALBA