Som l’Anna i la Berta, amants de l’esport des de sempre.

Hola, sóc l’Anna.

Sóc llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, sóc un cul inquiet i m’agrada anar en bici, jugar a bàsquet, vòlei, fer windsurf i molts esports més. Si pogués, cada setmana en practicaria un de diferent. M’encanten els infants i des dels setze anys que treballo en el món de l’esport, la gent gran i els nadons.
Tota la vida m’he estat formant en la salut i l’esport, he aprofundit molt en el mètode Bmom dins de l’àmbit de prepart i postpart, he estudiat sobre la lactància i maternitat i he fet molts cursos d’esquena, pilates, postural, sòl pelvià i trx.

El que més m’agrada és treballar amb les persones i ajudar-les a sentir-se millor en qualsevol fase de la seva vida: des de l’embaràs a problemes de salut, des de reptes esportius a recuperacions…

Hola, sóc la Berta.

Sóc llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i tinc un màster en Activitat Física i Educació especialitzada en la Intervenció Socioeducativa.

Sóc una persona molt activa i m’agrada practicar tot tipus d’esport: voleibol, natació, esquí entre d’altres. M’apassiona el tracte directe amb les persones, per això he treballat amb molts col·lectius diferents: gent gran, joves, infants, persones amb algun tipus de discapacitat i persones amb malalties cròniques, amb l’objectiu de potenciar l’autonomia personal i prevenir la dependència.

Les dos estem especialitzats en el mètode Pilates, Hipopressius, entrenament en suspensió i entrenament funcional.